Welkom op mijn nieuw vormgegeven website!

Momenteel ben ik druk bezig om mijn website die met Frontpage gemaakt was om te zetten naar WordPress.
Frontpage wordt al lang niet meer ondersteund en vernieuwd. Het beheer van de site was met dit pakket behoorlijk omslachtig en tijdrovend. Bovendien kwam het me voor dat mijn aanpak met Frontpage langzamerhand antiek begon te worden.
Daar kwam nog bij dat de fotowebsite Webshots, waarin mijn foto’s had opgeslagen en waarnaar ik veel links had opgenomen, ermee stopte.

Ik moest dus sowieso aan de slag om de links naar de foto’s te repareren. Gelukkig had ik alle foto’s nog fysiek op harde schijven staan, dus was er wat dat betreft geen man overboord.
Ik heb deze gelegenheid aangegrepen om over te stappen op WordPress. Na wat globaal onderzoek en enkele probeersels in zowel WordPress als Joomla heb ik voor WordPress gekozen. Dit leek me net iets makkelijker en handzamer dan Joomla.
Al met al gaat mijn site er dus anders uitzien en wordt deze uitgebreid met een weblog. Wat daarin komt te staan weet ik nog niet. Om te beginnen dus dit welkomstwoord en een toelichting op de vernieuwing van mijn site.

Voorlopig is de oude site nog te benaderen via twee links op de homepage. Waarschijnlijk is alleen de tekst nog redelijk te raadplegen, de meeste foto’s zijn verdwenen door het beëindigen van Webshots of doordat ik ze zelf van de server heb gewist.
Van lieverlee zal ik de oude site ontmantelen en de inhoud overbrengen naar WordPress, waarbij ik de gelegenheid gebruik om de teksten te herzien en waar nodig te herschrijven.

Toon Nijsse

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.