Zondag 15 juli 2018

Rustdag

Op deze zondag gingen we twee keer naar de kerk met het echtpaar waar we gastvrij onderdak kregen voor het weekend. We bezochten de kerk van de HRC in Chilliwack. Deze gemeente kwam op deze zondag nog samen in de kerk van Cooke’s Presbyterian Church, in afwachting van de verhuizing naar een eigen kerkgebouw, dat ze in augustus hopen te betrekken.

Cooke’s Presbyterian Church Chilliwack

In beide diensten ging de eigen predikant pastor Terry Klaver voor. ’s Morgens hield hij een laatste preek in een korte serie over Job, waarbij hij steeds lijnen trok naar Christus en de praktijk van alledag. In de avonddienst preekte hij over het zesde gebod, aan de hand van de Heidelbergse Catechismus. Al zijn preken zijn te beluisteren op sermon audio

Tussen de diensten door was er alle gelegenheid om te spreken met Peter en Diane, die allerlei banden met Nederland hebben. Inmiddels verbleef ik hier al een aantal keren en elke keer opnieuw was het alsof ik bij oude vrienden kwam.

Deze dag was het stralend zomerweer. ’s Middags was het ruim boven de 30 graden, maar het werd niet drukkend of benauwd.

vorigeterug naar bovenvolgende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.