Van Niagara naar Easton – woensdag 7 augustus 2013

Skylon Tower bij Niagara Falls

Vanochtend ging ik na een goede nachtrust en een prima ontbijt bij Rodeway Inn eerst naar Skylon Tower. Ik was al enkele keren in Niagara geweest, maar nog nooit op deze toren. Het was nog niet druk toen ik er aankwam en ik kon meteen naar boven. Het uitzicht vanaf de toren is geweldig. Je staat niet al te hoog, maar kijkt vanaf een redelijke hoogte op beide watervallen neer. Er is de mogelijkheid om zowel binnen als buiten rond te lopen. Ik keek rustig rond en ging toen weer naar beneden.

Niagara Falls, ON. Skylon Tower
Niagara Falls, ON. Skylon Tower
American Falls, gezien vanaf Skylon Tower
American Falls, gezien vanaf Skylon Tower
Horseshoe Falls, gezien vanaf Skylon Tower
Horseshoe Falls, gezien vanaf Skylon Tower

Van Niagara naar Easton

Daarna begon ik aan de lange rit naar Easton, Pennsylvania waar ik een oom wilde bezoeken. Ik reed eerst zuid tot ik Interstate 80 bereikte. Die snelweg volgde ik in oostelijke richting tot Stroudsburg. Daarna was het nog een eindje zuid over Rt. 33 voordat ik aan het eind van de middag in Easton aankwam. Toen ik vanmorgen op Skylon Tower stond was het mooi weer. Gedurende de dag was het steeds minder zonnig en zomers geworden. Toen ik in Easton aankwam regende het en was het fris.

Familiebezoek in Easton

We aten in het appartement van mijn oom en spraken een avondje over zijn familie in de VS en onze familie in Nederland. Daarna reed ik naar Bethlehem waar ik bij Comfort Inn en kamer had geboekt voor de nacht.

Voor meer foto’s van deze vakantie klik hier (deel 1) of hier (deel 2) of hier (deel 3)

vorigeterug naar bovenvolgende

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.