Rustdag in Jasper – zondag 22 juli 2018

Ontbijt in Sawridge Inn

Vanmorgen stonden we tegen 8:00 uur op na een goede nachtrust en we gingen daarna ontbijten in het restaurant van Sawridge Inn. Het weer zag er wel iets beter uit dan gisteren. Toch was het nog zwaar bewolkt en af en toe regende het. Voor onze rustdag in Jasper hinderde dat niet.

Kerkdienst in Jasper Park Baptist Church

Na het ontbijt reden we naar Jasper Park Baptist Church, waar we de ochtenddienst bijwoonden. Behalve ons waren er nog diverse toeristen in de kerk. Van de eigen leden waren er deze morgen maar weinig. Pastor Roy Nickel, die zichzelf in de preek terloops een CalManian (Calvijn + Arminius) noemde, preekte over de vernieuwing van het verstand. Zijn uitgangspunt was Romeinen 12. Hij deed dat op een manier die ik al vaker bij baptisten heb gehoord. Hij verwees naar veel andere Bijbelgedeelten en laste praktische lessen uit het gesprokene in.

De muziek werd verzorgd door een presentatie via de beamer en de audioinstallatie, ondersteund door Paul die de zang begeleidde met kleine muziekinstrumenten.

Jasper Park Baptist Curch
Jasper Park Baptist Curch

Rustdag in Jasper

Na de dienst reden we door het dorp terug naar het hotel waar we koffie dronken en ons ingekochte gebak nuttigden. Daarna hielden we een rustige dag in de fraaie hotel. Aan het eind van de middag beluisterden we de kerkdienst die ’s morgens in onze eigen gemeente was gehouden.

Uitzicht vanaf ons balkon op The Whistlers, een markante berg boven Jasper
Uitzicht vanaf ons balkon op The Whistlers, een markante berg boven Jasper

We aten een voortreffelijke maaltijd in het hotel en gingen daarna niet al te laat slapen.

vorigeterug naar bovenvolgende

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.