Zaterdag 13 augustus 2016

Lowell en omgeving

We sliepen vanochtend een beetje uit tot ongeveer half negen. Tegen negen uur zaten we aan tafel en aten een heerlijk ontbijt met pancakes die mijn oom vers gebakken had. Hij had er crispy bacon bij gebakken, waardoor het een complete feestmaaltijd werd.

Tijdens de maaltijd kwam een kleindochter van mijn oom en tante binnen, die tot de middag bij ons zou blijven en daarna afgezet zou worden in de buurt van de winkel waar ze vakantiewerk deed.

Na het ontbijt hielden we ons bezig in en om het huis tot mijn oom en tante vertrokken. Wij aten een paar boterhammen voor lunch en gingen toen op pad om de omgeving te verkennen.

We reden naar Fallasburg, dat een eindje buiten Lowell ligt en enkele historische plekjes heeft. We keken er wat rond en maakten foto’s van de covered bridge en het historische schoolgebouwtje.

Toen reden we op gemak naar Grand Rapids, waar we de inloop even bezochten en rondkeken in de winkel en de rest van het gebouw. We reden terug naar Lowell, na nog een klein rondje down-town gereden te hebben.

Daar maakten de vrouwen een salade klaar en gingen de mannen naar Caesars om pizza. Na het eten kwam de hele familie om mijn tante te feliciteren en ons te begroeten. Het was bijzonder aangenaam weer, we zaten dan ook een groot deel van de avond buiten, op het deck onder een prachtige sterrenhemel omringd door het gekwaak van de boomkikkers.

Prachtige dag!
Afgelegde afstand ca. 40 mijl

vorigeterug naar bovenvolgende

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.