dinsdag 13 en woensdag 14 augustus 2013

Vanochtend vertrok ik rond 9.00 uur uit Lowell en reed naar de snelweg toe. Ruim voor Grand Rapids ging ik Rt. 6 op en een eindje verder reed ik via Rt 131 pal naar het zuiden om in Kalamazoo een bezoekje af te leggen. Daar had ik ruimschoots tijd voor. Ik zou pas aan het eind van de middag vliegen. De rit naar Chicago duurt iets meer dan drie uur, maar onderweg zou ik een uur cadeau krijgen omdat ik in een andere tijdzone terecht zou komen.

Na het bezoek met een goede bak Nederlandse koffie in Kalamazoo reed ik verder via Indiana naar Illinois, waar ik opnieuw niet koos voor de weg langs het meer en het centrum van de stad maar over de kortste weg, met hier en daar een tolplaats, naar O’Hare.

Ik leverde mijn auto in Budget en reed met de bus naar de terminal. Het inchecken en de veiligheidscontrole namen niet meer tijd dan normaal en ik had nog ruim de tijd om wat te eten en te drinken en rond te kijken.

Chicago O’Hare, United Boeing 767 wordt gereedgemaakt voor vlucht naar Amsterdam

Het vliegtuig vertrok een kwartiertje te laat bij de gate en voordat we opstegen waren we meer dan een half uur achter op schema. Eenmaal in de lucht verliep de reis bijzonder voorspoedig met de wind achter. In iets meer dan zes uur vlogen we door de nacht naar een nieuwe dag en landden we op de Polderbaan van Schiphol.

Ochtendlicht op 11 kilometer hoogte

Einde van een prachtige vakantie.

Voor meer foto’s van deze vakantie klik hier (deel 1) of hier (deel 2) of hier (deel 3)

 

vorigeterug naar boven

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.