Zondag 7 augustus 2016

Rustdag in Cedar City

Vanochtend ontbeten we heerlijk in de ontbijtzaal van dit mooie nieuwe hotel. Daarna maakten we ons op gemak klaar om naar de kerk te gaan. Iets over half elf reden we naar Mountain View Baptist Church, vlakbij het hotel. Ik had dit kerkje op internet gevonden.

Zoals in alle kerken in de VS waar ik eerder ben geweest werden we hier hartelijk welkom geheten. Men vroeg waarom we in de regio waren, wat we al gezien hadden en wat we nog wilden gaan zien. Het aantal bezoekers van de dienst was klein. In totaal waren er zo’n 10 à 15 mensen, inclusief de kinderen.

De kerkdienst stond in het teken van een familie uit Canada die uitgezonden zou worden naar West-Kelowna, een Canadese stad, om daar een baptistenkerk te planten. In de dienst werd er een filmpje vertoond over deze familie, waarbij diverse mensen aanbevelende woorden spraken. De echtgenote van de toekomstige voorganger van West-Kelowna zong een persoonlijk lied, waarin het ging over de grote nood en de roep om arbeiders voor het Evangelie. Daarna volgde de preek die over arbeiders in Gods Koninkrijk ging.

Na de dienst aten we een hapje op onze hotelkamer, waarna we naar een parkje reden waar we heerlijk in de buitenlucht konden lezen. Terug op onze kamer beluisterden we de ochtenddienst van onze thuisgemeente, waarna we de rest van de dag rustig doorbrachten.

Het was opnieuw een prachtige dag.
Afgelegde afstand 19 mijl.

Deze pagina wordt nog bewerkt

vorigeterug naar bovenvolgende

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.