Dinsdag 23 augustus 2016

Lowell – Grand Rapids en terug

Vanmorgen kregen we bij het ontbijt versgebakken brood, waar we heerlijk van aten. Na het ontbijt gingen we alvast een deel van onze koffers inpakken, zodat we vanavond en morgen daar niet al te veel tijd voor nodig zouden hebben.

Na het ontbijt reden we op gemak binnendoor naar 28th Street Grand Rapids. Toen we daar aankwamen was het tijd om te lunchen. We gingen een lunch kopen bij Panera Bread, een restaurant waar belegde broodjes, soep en vruchten worden verkocht.

Daarna reden we een klein stukje naar de winkel van Meijer, waar we wat inkopen deden voor onderweg en thuis. Vervolgens reden we naar het huis waar mijn oom aan het werk was en keken daar even rond.

De rest van de middag brachten we in downtown Grand Rapids door. We wandelden langs de Grand River en zagen de stroomversnellingen waaraan de stad zijn naam heeft te danken. Ergens in het centrum dronken we koffie op een terras, waarna we op gemak terugreden naar Lowell.

Na het eten kwam mijn nicht met haar gezien om bezoek om ons gedag te zeggen. We reden samen naar een perceel grond waarvoor ze belangstelling hadden om eventueel een huis te bouwen en liepen daar geruime tijd rond. Het stuk grond stond vol bomen en had een glooiend profiel. Hier en daar namen de mannen wat grondmonsters en beraadslaagden over de plaats van het huis, de oprijlaan etc. etc.

Daarna reden we terug naar Lowell en brachten de rest van de avond gezellig door.

Afgelegde afstand: 53 mijl


vorigeterug naar bovenvolgende

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.