Donderdag 25 augustus 2016

Schiphol – Kapelle

Na een voorspoedige vlucht over de Atlantische Oceaan, werd de verlichting in de cabine al vroeg aan gedaan, zodat de stewardessen een eenvoudig ontbijtje konden uitdelen.

De zonsopgang was prachtig en tijdens de daling hadden we een fantastisch uitzicht over de Noordzee. De waddeneilanden lagen duidelijk zichtbaar te prijken in het morgenlicht. Daarna zagen we het Noordzeekanaal en het havengebied van Amsterdam, waarna we op tijd landden op de Polderbaan.

Vanaf de landingsbaan was het een heel eind rijden naar de gate en toen we uitgestapt waren bleek dat we ook nog een heel eind moesten lopen naar de bagageband. We haalden onze koffers van de band en kochten treinkaartjes voor de thuisreis.

Toen we op het perron kwamen, bleek de trein naar Zeeland net vertrokken te zijn. We moesten dus bijna een half uur wachten voordat we konden instappen op de trein die ons naar huis zou brengen.

Zonder noemenswaardige bijzonderheden waren we ongeveer twee uur later in Kapelle, waar we opgehaald werden door mijn vader, die ons eerst meenam voor een bak koffie en een poosje bijpraten, waarna hij ons thuis bracht.

vorigeterug naar boven

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.