Maandag 22 augustus 2016

Grand Rapids

Vanmorgen sliepen we eerst een beetje uit. Na het ontbijt liepen we door de tuin en verkenden de omgeving van het huis, met de moestuin en de hokken met het gevogelte.

Daarna reden we naar Grand Rapids, waar we eerst de Meijer Gardens bezochten. Op het enorm uitgestrekte terrein aan de rand van de stad is een beeldentuin met moderne kunst te vinden. De beelden staan midden in het landschap, dat zorgvuldig aangelegd werd en goed onderhouden wordt.

Naast de beelden zagen we ook een kas met tropische planten en bomen en diverse thematisch tuinen, waarvan de Japanse tuin die nog niet zo lang geleden opgeleverd werd een bijzondere indruk op ons maakte.

Nadat we genoeg hadden gezien in de tuinen van Meijer Gardens, reden we naar de boekwinkel van Reformed Heritage Books. Deze winkel met een ruime keus aan boeken is ondergebracht in het PRTS (Puritan Reformed Theological Seminarium) Het Seminarium was uiteraard gesloten gedurende de zomervakantie, maar de boekhandel was gewoon open.

Nadat we hier wat rondgekeken hadden en wat boeken hadden gekocht reden we terug naar Lowell. Later reden we met mijn oom en tante terug naar Cascade, waar we een afscheidsdinertje namen bij het Italiaanse restaurant Olive Garden aan 28th Street SE Grand Rapids.

vorigeterug naar bovenvolgende

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.