Verslag meivakantie 2022 gereed

In de meivakantie van 2022 brachten we acht dagen door in Yorkshire. We voeren over met P&O Ferries van Rotterdam naar Hull en verbleven in bed & breakfasts, pubs, een hotel en een huisje dat we huurden via Airbnb. Het verslag meivakantie 2022 is nu gereed.

Knaresborough (Yorkshire). Verslag meivakantie 2022 gereed
Knaresborough (Yorkshire) = klik op de foto voor de beginpagina van het verslag

Op de website heb ik per dag een verslag geschreven met daarop foto’s die ik tijdens deze korte meivakantie maakte. We verkenden de Yorkshire Dales, met een verplicht uitstapje naar Kendal om een lekke band te repareren. Daarna waren we nog twee dagen in North Yorkshire Moors, waar we een dag wandelden in de nabijheid van de North Yorkshire Moors Railway.

Station Goathland (North Yorkshire Moors Railway)
Station Goathland (North Yorkshire Moors Railway) = klik op de foto voor de beginpagina van het verslag

We hadden over het algemeen droog weer, al hing er gedurende meerdere dagen hardnekkige bewolking. De temperaturen in Yorkshire waren normaal voor de tijd van het jaar. Dat betekende: goed wandelweer, maar aan de frisse kant, zodat warme kleren geen overbodige luxe waren.

De beginpagina van verslag meivakantie 2022 vind je door op deze link te klikken. Daarna kun je een dag per keuze aanklikken of de dagen een voor een doorlezen.

Vragen en opmerkingen zijn welkom!

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie. Vragen, aanvullingen en tips zijn welkom!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.